“HAYATINA SPOR, VÜCUDUNA SAĞLIK KATMAK İÇİN SEN DE BİZE KATIL!”

“Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyemizin kadınlara yönelik hayata geçirdiği “Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projesi kapsamında, pilates, step aerobik, zumba ve HIIT Cardio aktiviteleri düzenlendi.

Kapalı spor salonunda gerçekleşen aktivitelerde, kadınlar spor yaparak keyif dolu anlar yaşadı.

Bir spor eğitmenimizin koordinatörlüğünde gerçekleşen aktivitelerle, kadınlara hem spor yapma alışkanlığı kazandırıyor hem de onların sosyalleşmelerini sağlıyoruz.

Aktivitelerimiz ücretsiz olup, projeden yararlanmak isteyen kadınların, Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelip kayıt işlemlerini yapmaları gerekiyor.

14.10.2024 14:00