BOR HOLDİNG, GÜLÜMSETEN YARINLAR PROJE KAPSAMINDA SOKAK HAYVANLARI REHABİLTASYON MERKEZİ'NE DESTEKTE BULUNDU

Bor Holding, Gülümseten Yarınlar projesi kapsamında, belediyemizin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne destekte bulundu.

Bu destek münasebetiyle; Belediye Başkanımız Avni Kurt, proje gönüllüleri ve öğrencilerimizin katılımıyla, Merkezimizde bir buluşma gerçekleşti.

Merkezimize kafes, mama ve çeşitli desteklerde bulunan kuruluşa, hayvan dostlarımız için sunduğu bu kıymetli desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.

Bor Holding'in uygulamaya geçirdiği Gülümseten Yarınlar, eğitime ve doğaya sürdürülebilir projeler ile katkı sağlayan, gönüllülük esasına dayalı bir sosyal sorumluluk platformudur.

10.10.2024 11:15