Page 211 - Faaliyet_Raporu_2018
P. 211

2018 FAALİYET RAPORU

ZAYIFLIKLAR

E Yatırım ihtiyaçlarına (vatandaşın yoğun taleplerine ) yetersiz kalan bütçe.
                  E Belediye gelirlerinin az olması,
                  E Geçmiş yıllardan olan alacaklarımızın fazla olması ve tahsilinin zor olması.
                  E Bütün vatandaşların Başkanla birebir görüşme isteği ve bunun zaman sıkıntısı yaratması.
                  E Bazı birimlerin, Belediyenin ana hizmet binasının dışında hizmet vermesi.
                  E Çalışan performans değerlendirme sisteminin yeterli düzeyde olmaması,
                  E Süreç yönetim sisteminin geliştirilmemiş olması,
                  E Bazı uygulamalarda ve çalışmalarda dış danışmanlara bağımlılık.
                  E Yedekleme sisteminin olmaması ve bu yönde bir yaklaşımda bulunulmaması.
                  E Yabancı dil bilen personel sayısının yeterli olmaması.
                  E Yurtiçi ve yurtdışı gelişmeleri yerinde inceleme ve öğrenme imkânının yeterli olmaması,
                  E Farklı statüdeki çalışanların varlığı ve bunun getirdiği zorluklar.
                  E Tanıma, takdir ve ödüllendirme sisteminin etkin olarak yürütülememesi.
                  E Çevre ilçelerdeki başıboş hayvanların izinsiz olarak ilçemize bırakılması.
                  E Kardeş şehirler ile ortak projelerin yeterli sayıda yapılmaması.
                  E Çalışan personel ile birlik ve beraberliği arttırıcı çeşitli sosyal faaliyetlerin yeteri kadar olmaması.
                  E Kültür hizmetlerini gerçekleştirebilecek büyük kapasiteli kapalı/açık salonların bulunmaması.
                  E Spor merkezlerinin ilçemizde yeterli olmaması.
                  E İlçemizde konaklama tesislerinin yetersiz olması.
                  E İlçemiz genelinde var olan otopark ihtiyacı.

206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216