ZAFER BAYRAMINDA UNUTULMAZ KONSER: AYDİLGE

Çınarcık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye’nin popüler sanatçılarından Aydilge sahne aldı.

Çınarcık Belediyesi’nin, Cumhuriyet Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlediği son konserde Aydilge sahne aldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, Belediye Başkanımız Avni Kurt’un kürsüde yaptığı konuşma ile devam etti. Konuşmasına Nazım Hikmet’in ‘Zafere Dair’ şiirinden dizeler okuyarak başlayan Başkan Kurt, “Bugün bağımsız bir ülke isek, bu meydanda özgürce eğlenebiliyorsak, bunu, seneler evvel kazanılan harplere, Nazım’ın deyimiyle ‘tırnakla sökülüp koparılan’ zafere borçluyuz. O zaferin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve Milli Mücadele döneminin kahramanlarına borçluyuz. Onları; sizlerin huzurunda sonsuz saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Hababam Sınıfı’nın oyuncularından Ercan Gezmiş’in sunuculuğunu yaptığı konserde, sevilen şarkılarını Çınarcıklılar için söyleyen
Aydilge, hayranlarına eğlence dolu anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Avni Kurt, yoğun bir katılım ve coşku içinde geçen konserin son bölümünde, Aydilge’ye teşekkür plaketi takdim eti.

Konser, İzmir Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterileri ile son buldu.

Konserin ardından Başkanımız Avni Kurt, konsere katılan vatandaşlarla günün anısına fotoğraflar çektirdi.

30.08.2024 21:00