ZABITA EKİPLERİMİZDEN İLÇE GENELİNDE TEDBİR UYGULAMASI

Çınarcık Belediyesi koronavirüs salgınına karşı marketlerde ve fırınlarda denetimlerine devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekiplerimiz ; 03 Nisan Cuma günü  Sağlık Bakanlığı ve Bilişim Kurulunun önerileri kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğrultusunda , İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ile Umumi Hıfzısıhha Kanununun 27. ve 72. Maddeleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda ilçemizdeki market ve fırınları denetliyorlar.

Ekiplerimiz alınan kararlar doğrultusunda ilçe genelinde market ve toplu olarak çalışılan iş yerlerine vatandaşlarımızın ve iş yeri çalışanlarının  maske ile giriş çıkışlarının  yanı sıra sokak ve caddelerde vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi gözetmeleri hakkında uyarılarda bulunarak , denetimlerini yapıyorlar.

Koronovirüs salgını küresel , mücadelemiz ulusaldır. Aileniz için, sevdiklerin için evde kalın , güvende kalın. Salgınla mücadelede Çınarcık bize, evler size emanet!

04.04.2020 19:00