YTSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN ZİYARET

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu , Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı farklı iş kollarında yer alarak istihdam yaratan ve il ekonomisine katkı sağlayan genç girişimciler kurulu icra komitesi üyeleri Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ederek kurul hakkında bilgilendirmede bulundular.

TOBB tarafından 81 ilde oluşturulan Genç Girişimci Kurullarının Yalova’daki temsilcileri olan kurul üyeleri yapmayı düşündükleri projeleri Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile paylaştılar.

Bu nazik ve hoş sohbetlerinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, YTSO Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Tayfun Furkan Gülen ve heyetine teşekkür etti.

22.05.2019 14:29