YOL SÜPÜRME ARACI, ÇINARCIK’I TEMİZLİYOR

Belediye Başkanımız Numan Soyer'in, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurduğu proje ile hibe olarak araç filosuna kazandırılan son teknoloji temizlik aracı ile sokaklar temizleniyor.

Bünyesine kattığı araçlar ile filosunu güçlendirerek belediye hizmetlerini arttırmak için çalışmalarını her geçen gün devam ettiren Çınarcık Belediyesi cadde ve sokakların temizleme çalışmalarına başladı.

Şehir merkezinde cadde ve sokak ile kaldırımlarda temizlik çalışmalarını gerçekleştiren araç, aynı zamanda ilçe genelinde dökülen yaprakları kısa bir sürede temizliyor.

İlçe genelinde erken saatlerde başlatılan temizlik çalışmalarında; son teknolojiye sahip aracın geniş çöp haznesi  ve su deposu sayesinde ortaya tertemiz bir Çınarcık çıkıyor.

14.12.2020 16:00