YENİ MODERN FUTBOL SAHASI PROTOKOLÜ İMZALANDI ÇINARCIK’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, yeni spor tesisi yapım çalışmalarının hız kazanması için düğmeye bastı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer bugün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Osman Aşkın Bak’ı ziyaretinin ardından Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte yeni modern futbol sahası protokolünü imzaladılar.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in başvurusu üzerine Çınarcık’a sentetik çim yüzeyli yeni modern futbol sahası yapılmasına karar verdi. Kararın ardından Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk arasında sahanın yapımı için protokol imzalandı.

Çınarcık’a kazandıracak olan yeni modern  futbol spor tesisi 80x120 metre sentetik çim sahadan, 1800 kapasiteli  seyirci tribünden ve  soyunma odalarından oluşacak.

Çınarcık’a hayırlı olması temennisinde bulunan Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak,  AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e ,  Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

29.11.2023 13:51