YENİ İTFAİYE HİZMET BİNASI PROJESİ

Belediyemiz tarafından modern itfaiye hizmet binasının inşaatına başlandı.

Belediyemiz tarafından yeni itfaiye hizmet binası çağın gereklerine uygun halde modern bir şekilde yapılacak. Çınarcık Belediyesinin kısa süre önce yapımına başladığı yeni itfaiye hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çınarcık’ın gizli kahramanları önümüzdeki yıl günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayan mevcut binadan taşınarak, Hasanbaba Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet verecekler. Çınarcık Belediyesi, vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından hayati önem taşıyan itfaiye teşkilatını  ekip, araç, ekipmanla  güçlendirdikten sonra daha iyi hizmet verebilmek içinde yeni itfaiye hizmet binası inşaatına başlandı.

Hasanbaba Mahallesi Termal Caddesi yolu üzerinde inşa edilen toplam 650 metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı binada; 4 araç peronuna sahip 8 araçlık peron, lokal, eğitim salonu, spor salonu, ofisler, çamaşırhane ve yatakhane bulunuyor.

20.09.2023 15:47

Tüm Projeler İçin Tıklayın