YARALI ARI KUŞU TEDAVİ EDİLDİ

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi tarafından arı kuşu tedavi edildi.

Duyarlı bir vatandaş tarafından doğada  yaralı halde  bulunan arı kuşu, Çınarcık Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birimi  Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından tedavi edilen arı kuşu , sağlığına kavuşana kadar rehabilitasyon merkezinde kalacak; iyileşince doğal ortamına bırakılacak.

Konu hakkında konuşan Veteriner Hekim Nesrin Fakirullahoğlu “Arı kuşunun kanadındaki yarayı temizledik. Tedavi ettik ve sardık. İyileşene kadar rehabilitasyon merkezimizde misafir edeceğiz. Arı kuşumuz sağlığına kavuştuğu vakitte doğal ortamına bırakacağız” dedi.

16.05.2019 13:00