YALOVA MİLLETVEKİLİ MELİHA AKYOL HANIMEFENDİDEN ZİYARET

Ak Parti Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol Hanımefendi , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer makamında Ak Parti Yalova Milletvekili Sayın Meliha Akyol Hanımefendiyi ağırladı. Ziyaret sırasında Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, Çınarcık Belediyesi Meclis Üyesi Nizamettin Balkaya, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay , Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak, Ak Parti Çınarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya ve Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan   yer aldı.

Milletvekili Akyol ve Başkanımız Numan Soyer , Çınarcık ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler. Sohbetten sonra Milletvekili Meliha Akyol Hanımefendi ile birlikte Çınarcık esnafı ziyaret edilerek hal ve hatırları soruldu. Çınarcık Ak Parti Kadın Kolları teşkilatının katkılarıyla kurulan Hayır Çarşısı ziyaret edilerek, vatandaşlarla sohbet edildi.

08.01.2021 19:51