YALOVA KARTALLARI TARAFTAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Yalova Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Cem Danayiyen ve yönetim kurulu üyeleri, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Cem Danayiyen’i ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Yalova Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Cem Danayiyen, dernek çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Numan Soyer’e bilgiler aktardı. Bunun yanında Yalova Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Cem Danayiyen, Yalova’da yapılacak olan Süleyman Seba Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine davet etti. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, bu tür projelerin çok anlamlı olduğunu ve etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyacağını belirterek, hatıra ormanı için fidan bağışında bulundu.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, nazik ziyaretlerinden dolayı Yalova Kartalları Taraftar Derneği Başkanı Cem Danayiyen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

13.01.2023 17:13