YALOVA BELGESEL FİLM FESTİVALİ’NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Yalova Valiliği ile Yalova Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen, birçok kurumun desteklediği Yalova Belgesel Film Festivali’nin galası gerçekleşti.

Yalova Üniversitesi Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen galada; ulusal uzun metraj, kısa metraj ve Yalova Kültürel Miras ve Belgesel Film kategorilerinde dereceye girerek para ödülleri kazanan filmler açıklandı.

Galaya katılan, aynı zamanda Yalova Turizm Birliği Başkanı olan Belediye Başkanımız Avni Kurt; “Bir kültür sanat organizasyonu olan Yalova Belgesel Film Festivali’nin destekçilerine, Onur Kurulu ve düzenleme kurulu üyelerine ve festival kapsamında gerçekleşen etkinliklerde perde arkasında çalışanlara içtenlikle teşekkür ediyorum. Yalova’yı sanatla gelişen, festivallerle anılan bir cazibe merkezine dönüştürmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

770 film başvurusunun olduğu, film gösterimleri, sinema atölyeleri, seminerler ve panellerin gerçekleştiği festival, Yalova’da bir ilk olma özelliği taşıyor.

28.10.2024 10:00