VALİ AKI CADDESİ KALDIRIM PROJESİ

Çınarcık Belediyesi Vali Akı Caddesinde daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Çınarcık Belediyesi daha önce Taşliman Mahallesinde başlattığı kaldırım çalışması ile mahalleye modern bir görünüm kazandırmıştı. Şimdi ise Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesinden, Karpuzdere Mahallesine kadar sahil hattında  baskı beton kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sahil hattında yapılan kaldırım çalışmalarından sonra ışıklandırma çalışması ile ilçe geneli daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu.

Yapımı tamamlanan, sahil yolu kaldırım çalışmasının ardından sahil bandının çehresi değişti. Çınarcık Belediyesi tarafından bir yenilik daha yapılarak çağdaş kent görünüme yakışır yeni açılıp kapanan banklar sahil hattına yerleştirildi. Birçok büyük şehirde uygulanan ve kullanışlı banklar Çınarcık’a güzellik kattı.

21.08.2017 14:32

Tüm Projeler İçin Tıklayın