TURGUT KURT CADDESİNDE KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattında arıza giderildi.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Taşliman Mahallesi Turgut Kurt Caddesi’nde kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattında meydana gelen arızaya anında müdahale ettiler.

Ekiplerimizce kanalizasyon ana arter taşıyıcı hattındaki arızanın tadilat ve yenileme çalışmaları yapıldı. Arızanın klozetlerin içine ıslak mendil ve erimeyen cisimleri atılması sonucu meydana gelen tıkanıktan kaynaklandığı ortaya çıktı.

Belediye olarak vatandaşlarımızdan; klozetlerin içine ıslak mendil ve erimeyen cisimleri atmamaları ve mutfak lavabolarına evsel yağları dökmemeleri önemle rica olunur. Aksi halde hatların tıkanmasına ve yağışlı havalarda taşmalara neden olmaktadır.

18.01.2023 11:01