TRAFİK ZABITA'DAN ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE DENETİM

Belediye Trafik Zabıta ekipleri personel,öğrenci ve ücretsiz servis taşımacılığı yapan araçlara ilişkin; Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında uygunluk denetimi yaptı.

Çınarcık Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri öğrenci servislerini denetledi. Yapılan kontrollerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için sürücülere süre verildi.

Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı Trafik Zabıta Ekipleri kent merkezinde öğrenci servislerine yönelik denetim yaptı.

Öğrencilerin okullarına daha rahat bir ortamda gidebilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan denetimlerde trafik zabıta ekipleri kent merkezinde servisleri tek tek kontrol etti.

Yapılan denetimde öğrenci servislerinde Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında uygunluk kontrolü yapıldı.

Trafik Zabıta ekipleri yaptıkları kontrollerde öğrenci servislerinde tespit edilen eksiklikleri gidermeleri için süre verdiği sürücüleri, trafik kazalarına karşı uyararak kurallara uymalarını istedi.

Verilen süre içerisinde araçlarında belirlenen eksikleri gidermeyen öğrenci servis sürücüleri hakkında yasal işlem yapılacağı öğrenildi.

30.03.2016 10:00