ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Aydın, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Aydın ve heyetinin makamında ağırladı.

Ziyarette Dernek Başkanı Salih Aydın dernek çalışmalarından bahsederek, çeşitli konularda Başkanımız Numan Soyer’le istişarelerde bulundular.

Başkanımız Numan Soyer, Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın’a ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyor ve şanlı bayrağımızı gururla gönderde dalgalandırabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.” dedi.

03.08.2022 14:31