SATRANÇ TAKIMINDAN, BAŞKANIMIZ SOYER’E ZİYARET

Çınarcık Belediyespor Satranç Takımı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i kupalarıyla ziyaret etti.

Çınarcık Belediyespor Satranç Takımı, Yalova Yıldızlar Takım Satranç müsabakasında 2 kupa birden kazandı. Yalova 90. Yıl Spor Kompleksinde düzenlenen 2020-2021 Yalova Yıldızlar Takım Satranç müsabakalarında Çınarcık Belediyespor U18 genelde ikincilik kupasını, U12 kızlarda dördüncülük kupasını kazandı.

Yalova Yıldızlar Takım Satranç turnuvasında Çınarcık’ı U18 genelde; Berat Çakmak, Hasan Coşgun Oğuz Kağan Kurt, Osman Batın Özer ; U12 kızlarda Bade Aşkın ve Buğlem Özdemir temsil etti. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, kupa kazanan satranç takımını aileleriyle birlikte makamında ağırladı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “Çınarcık Belediyespor Satranç Takımı, Yalova 90. Yıl Spor Kompleksinde düzenlenen 2020-2021 Yalova Yıldızlar Takım Satranç müsabakalarında bireysel ve takımsal olarak aldıkları madalya ve kupalarla dönmeleri bizi mutlu etti. Katıldıkları müsabakada Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil ederek, bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan satranççılarımız  ve değerli hocamız Ali Mürtaze Kurt’a teşekkür ederim. Belediye olarak sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olacağız.” dedi ve satranç takımına hediyelerini takdim etti.

03.08.2021 18:31