ÖZ SERMAYE İLE YENİ KEPÇE ALINDI

Çınarcık Belediyesi araç filosuna önemli bir takviye daha yaptı. Belediyenin tamamen öz sermayesiyle alınan yeni kepçe aracı ile araç filosu daha da güçlendi.

Çınarcık Belediyesi tamamen öz sermayesi ile MST marka son teknolojiyle donatılmış bir kepçe aracı alarak ; Fen İşleri bünyesine yeni bir araç daha dahil etti.

Çınarcık Belediyesi kent içi sorunlarına daha çabuk müdahale etmek ve daha seri daha sağlıklı hizmetler vermek için son model MST M644 PLUS (KLAS) kazıcı yükleyici kepçeyi aracını araç filosuna eklendi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, yeni aracın halkımıza hayırlı olmasını dilerken “Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına belediyemizin makine ve araç parkına yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Tamamen öz sermayemiz ile son teknolojiyle donatılmış bir MST M644 PLUS (KLAS) kazıcı yükleyici kepçe aracı alarak ; Fen İşleri Müdürlüğümüzün bünyesine yeni bir araç daha dahil ettik. Aldığımız her yeni araç, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek içindir. Yeni aracımızla daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir Çınarcık için çalışacağız. Araç filomuza eklediğimiz yeni aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

22.09.2022 19:30