OTOBÜS KARTINIZA, HES KODUNUZU EŞLEŞTİRMEYİ UNUTMAYIN

Çınarcık Belediyesi Otobüs Kartınıza HES KODU’nuzu kaydetmeyi unutmayın..

HES KODUNU KAYDET

HES KODU KAYIT ADRESİ

Çınarcık-Yalova arası ulaşımı sağlayan Çınarcık Belediyesi Otobüs Kartlarınıza HES KODU sorgulama dönemine geçiliyor. Çınarcık Belediyesi Otobüslerini kullanan ve akıllı karta sahip vatandaşlarımız, otobüs kartlarına HES KODU’nu aktif etmeleri gerekmektedir.

İçişleri Bakanlığının 29.09.2020 tarih ve 89780865-153-E.15993 sayılı “Şehir İçi Toplu Ulaşımda HES KODU Sorgulanması Hakkındaki Genelgesi” gereği Çınarcık-Yalova arasında faaliyet gösteren Çınarcık Belediyesi Otobüslerinde HES KODU kullanılması zorunlu hale getirilmiştir.

Toplu ulaşımda kullanılan kartlarınızı kişiselleştirmek için, mevcut ulaşım kartlarınızı HES KODU’nuz ile eşleştirmeniz gerekmektedir. Bu bağlamda Ulaşım Kartlarınıza HES KODU tanımlaması www.cinarcik.bel.tr adresi üzerindeki “Ulaşım Kartı HES Kodu Kayıt” butonu üzerinden yapılacaktır. Hastalık riski taşıyan kişilerin şehir içi toplu ulaşım kullandıklarının tespit edilmesi durumunda cezai işlem uygulanacaktır.

Çınarcık-Yalova arası ulaşımda faaliyet gösteren Çınarcık Belediyesi Otobüslerini kullanacak vatandaşlarımızın 1 Aralık 2020 tarihi itibari ile HES KODU sorgulaması yapılacaktır.

Bu tarihten itibaren toplu ulaşımda kullanılan kartlarına HES KODU tanımlaması yapmamış vatandaşlarımızın Çınarcık Belediyesi Otobüslerine binmesine, İçişleri Bakanlığının 29.09.2020 tarih ve 89780865-153-E.15993 sayılı “Şehir İçi Toplu Ulaşımda HES KODU Sorgulanması Hakkındaki Genelgesi” istinaden izin verilmeyecektir.

26.11.2020 17:00