ÖĞRETMENLER İÇİN VERİLEN YEMEĞE KATILDIK

Belediye Başkanımız Numan Soyer 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Çınarcık’ta görev yapan öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Çınarcık  Belediye Başkanımız Numan Soyer , Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve meclis üyemiz Nizamettin Balkaya eşleriyle birlikte öğretmenler günü nedeniyle organize edilen yemeğe katıldılar.

25 Kasım Pazartesi  akşamı Yalova Uygulama Otelinde gerçekleşen yemeğe, Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel , Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , meclis üyemiz Nizamettin Balkaya , Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun , Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler eşleriyle birlikte katıldılar.

Çiçekler ve günün anısı hediyelerle karşılanan öğretmenlerin, eşli katılımıyla gerçekleşen gece; Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla başladı. Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen turnuvada dereceye giren öğretmenlere kupaları verildi. Ardından günün anısına pasta kesildi. Gece öğretmenlerin müzik eşliğinde eğlencesiyle son buldu.

26.11.2019 12:00