ODA BAŞKANLARINDAN, BAŞKAN NUMAN SOYER’E ZİYARET

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt ve heyeti Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt’u, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı  Necati Erbul’u, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş’ı , Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Çam’ı makamında ağırladı.

Başkanlar ziyaret sırasında Yalova ve Çınarcık hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer , Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt’u, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı  Necati Erbul’u, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş’ı , Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Çam’a ; nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

08.08.2022 16:37