NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2019 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, yeni Belediye Başkanı Numan Soyer ve yeni meclis üyeleri ile birlikte bugün (10.04.2019) yapıldı.

Meclis Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Toplantıya bir önceki karar özetlerinin görüşülmesi,gündem teklifi ve önerileri ile devam edildi.

Meclis Toplantısında ; Meclis Başkan Vekilleri ve Meclis Katip Üye seçimleri, Encümen Üye seçimleri, İhtisas Komisyonları seçimi, 2018 yılı İdare Faaliyet Raporu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Üye seçimi, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Üye seçimi, Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Üye seçimi, Yalova İli Turizm Birliği Üye seçimi, Yeşil Körfez Su Birliği Üye seçimi, Mavi Deniz Atıksu Arıtma Birliği Üye seçimi, Tarihi Kentler Birliği Üye seçimi, Marmara Belediyeler Birliği Üye seçimi ile Temsil, Tören, Ağırlama ve Tanıtım Giderleri Yönetmeliği konuları görüşüldü.

Alınan kararlar ileriki günlerde internet sayfamızdaki "Meclis Kararları" altında yayınlanacaktır.

10.04.2019 21:04