NATO ÇEVRE YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Çınarcık İlçe sınırları içerisinde bulunan Nato yolunun kuzey şeridinde gerçekleşen toprak kayması sonucunda yol üzerinde çökme ve yarılmalar tespit edilmiş olup , Karayolları Bölge Müdürlüğünce çalışmalar başlatılmıştır.

Bunun sonucunda çalışmalar tamamlanıncaya kadar araçların geçişi alternatif yoldan verilmesi kararı alınmıştır. Alınan karar sonrası Poyraz Caddesi tekrar trafiğe açılmıştır.

Nato çevre yolunun trafiğe kapatılmasından dolayı trafik akışı ilçemiz içerisinde belirlenen güzergahlardan devam edecektir. Trafiğin yoğunlaşma ihtimaline karşı ilçemizde yaz aylarında uygulanan tek yön trafik uygulamasına geçilmiştir.

Tek yön trafik uygulamasına geçildiğinden dolayı vatandaşlarımızın açık olan kapanlara dikkat etmeleri ile  trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

26.03.2018 10:53