MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ VE BAŞKANIMIZ SOYER, ESNAFI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , esnafı ziyaret etti.

AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi  Ahmet Büyükmüş , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli, Nizamettin Balkaya, Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Üyesi Mustafa Selvi, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya; Çınarcık genelinde bir çok esnafı ziyaret ederek, hem geçmiş Ramazan Bayramlarını kutladılar hemde  hal ve hatırlarını sordular.

AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; Çınarcık esnaf ziyaretlerinden sonra Esenköy, Teşvikiye, Kocadere ve Şenköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek hem taleplerini dinlediler, hem de sohbet ettiler.

06.05.2022 12:39