MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ VE BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek, Çınarcık hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli, Nizamettin Balkaya, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya ile birlikte   Çınarcık genelinde bir çok esnafı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular.

05.08.2022 21:02