MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZ’DEN, ÇINARCIK BELEDİYESİNE ZİYARET

2023 genel seçimlerinden MHP Yalova Milletvekili aday adayı olan Namık Öz, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde 2023 genel seçimlerinden milletvekili aday adayı olmak adına MHP Yalova İl Başkanlığı'ndan istifa eden Namık Öz, heyeti ile birlikte Çınarcık Belediyesini ziyaret etti.  Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, MHP Yalova Milletvekili aday adayı olan Namık Öz’ü ve heyetini makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Yalova, Çınarcık  ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet edildi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Numan Soyer , MHP Yalova Milletvekili aday adayı olan Öz’e hayırlı olsun dileklerini iletti. MHP Yalova Milletvekili aday adayı Namık Öz, Çınarcık Belediyesi personelini de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

04.01.2023 11:54