MHP İLÇE BAŞKANI GÖKMEN BAYRAKTAR’DAN ZİYARET

MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar ve ilçe yönetimi, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ; MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar  ile ilçe yönetimini makamında ağırladı.

MHP Çınarcık 9. Olağan İlçe Kongresinde, Çınarcık İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Gökmen Bayraktar ve yönetimi, Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Çınarcık ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, MHP ilçe teşkilatına ‘hayırlı olsun’ temennisini yenilerken, görevine yeniden seçilen Başkan Bayraktar ve ilçe yönetimini tebrik ederek , nazik ziyaretlerinden ve takdim ettikleri hediyeden dolayı kendilerine teşekkür etti.

09.10.2020 17:00