MESLEK YÜKSEKOKULU’MUZDA ÇINARCIK GÖSTERİM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Yalova Valiliği ile Yalova Üniversitesi’nin iş birliğinde hayata geçen Yalova Belgesel Film Festivali kapsamında Çınarcık Gösterim Programı gerçekleşti.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun Nurettin Topçu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Avni Kurt katılım sağladı.

14.00 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleşen programda; Bonsai Müzesi-Dokunuş, Annemin Sinemaları ve Kocadere 1921 filmleri gösterildi.

Program öncesinde; Belediye Başkanımız Avni Kurt ile Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü İzzet İsmail Dur konuşma yaptı.

Başkanımız Avni Kurt, konuşmasında, Çınarcık Belediyesi’nin son altı ay içerisinde düzenlediği ve desteklediği festivallere ve Kocadere 1921 belgesel filmine değindi.

Çınarcık Gösterim Programı’nın bitiminde yüksekokulun önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

28.10.2024 09:51