MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2019 yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının birinci birleşimi bugün (07.05.2019) yapıldı.

Meclis Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Toplantıya bir önceki karar özetlerinin görüşülmesi, gündem teklifi ve önerileri ile devam edildi.

Meclis Toplantısında ; 2018 Yılı Kesin Hesap konusu, SODEM ve EMARCEB’in üyeliğinden ayrılma, işçi ve memur unvan kadrolarının iptal ve ihdası , tam zamanlı sözleşmeli personel alımı , sosyal denge tazminatı için yetki verilmesi, Çınarcık Belediyesi Personel Ltd.Şti'ne yetkili ataması, Belediyemiz üye birlikleri ile protokol yapma yetkisi ve borçlanma konuları   görüşüldü.

Alınan kararlar ileriki günlerde internet sayfamızdaki "Meclis Kararları" altında yayınlanacaktır.

07.05.2019 18:06