(MAG-DER) MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Çınarcık Mahalle Afet Gönüllüleri , Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer , Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam ve yönetim kurulunu makamında misafir etti.

Çınarcık Belediyesi ile Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) ortak yürüttüğü proje kapsamında ilçemizde Çınarcık Mahalle Afet Gönüllüleri ekibi hızlı bir şekilde  oluşturarak ilk eğitimleri tamamladılar.

Ziyaret esnasında Çınarcık’ta olası bir afet anında ilk müdahaleyi yapacak eğitimli insan sayısını arttırmaya yönelik nelerin yapılacağı hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Numan Soyer , MAG-DER Başkanı Karaçam ve yönetimine yapmış oldukları çalışmalar ve ziyaret için teşekkür etti.

31.10.2019 13:30