KÜTÜPHANEMİZDE, DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KUTLANDI

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanemiz “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” çerçevesinde etkinlik düzenlendi.

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinliğe, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Çınarcık İlçe Tarım Müdürü Hakan Demirhan, Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Dilek Köse Çam, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılan öğrenciler okudukları kitapların özetlerini anlatarak, kitap sevgisi ile ilgili şiirler söylediler. Bunun yanında birkaç öğrenci arkadaşlarıyla birlikte yazmış oldukları kendi kitaplarını tanıttılar. Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphane sorumlusu Selin Pelit minik öğrencilerimize kütüphane ile ilgili bilgiler verip, merak ettikleri sorulara cevaplandırdı. Program kapsamında öğrenciler daha sonra kitap okuma etkinliği ve ardından kitap sevgisi ile ilgili bir animasyon izlediler. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak etkinliğe katılan öğrencilere hediyeler takdim ederek, onlarla sohbet ettiler.

“Dünya Çocuk Kitapları Haftası” nedeniyle Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanemizi ziyaret eden öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

09.11.2021 14:00