KOCAELİ MİLLETVEKİLİ MEHMET AKİF YILMAZ’DAN ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Çınarcık’ta esnafı ziyaret etti.

AK Parti Yalova Kocaeli Mehmet Akif Yılmaz Çınarcık’a gelerek,  Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli, Nizamettin Balkaya, Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Kaya,  Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Ak Parti Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Turşak ve Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya; Çınarcık genelinde bir çok esnafı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Ak Parti Çınarcık teşkilatı ile birlikte Çınarcık esnafını ziyaret ederek, kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.

12.11.2022 18:36