KİCK BOKSCU KARDEŞLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Carbon Fitnes Kick Boks Takımı sporcuları, madalyalarıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Carbon Fitnes Kick Boks Takımı sporcuları Mustafa Yıldırım, Arda Yüksel , Kayra Yorgancılar , Ata Özer ve Alper Kale ; Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek; “Erzurumda düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası”na katılmalarına  desteğinden dolayı Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

Yalova Vushu Kungfu Spor Kulübü adına mücadele eden Çınarcık Carbon Fitnes Kick Boks Takımı sporcularının 07 Temmuz 2019 Pazar günü katılmış oldukları “Erzurum Türkiye Kick Boks Şampiyonası”ndan Mustafa Yıldırım 57 kiloda Türkiye 3.sü olarak döndü.

Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “İlk defa ulusal bir mücadeleye katılan Çınarcık Carbon Fitnes Kick Boks Takımı sporcularımız Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil ettikleri için kutluyorum. den  07 Temmuz 2019 tarihinde ““Erzurum Türkiye Kick Boks Şampiyonası”ndan 57 kiloda Türkiye 3.sü olarak dönenen Mustafa Yıldırım kardeşimi tebrik ediyorum . Böylesine değerli sporcuları Çınarcık’ımıza kazandıran İsmail Necdet Köken hocamıza da teşekkür ederim. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan Kick Boksun Çınarcık’taki gençlerine ve mevkidaşım, dostum Palandöken Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sunar'a da gençlerimizi orada yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim. "dedi.

Antrenör İsmail Necdet Köken ve Kick Boks sporcuları Başkanımız Numan Soyer’e sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

07 Temmuz 2019 tarihinde ““Erzurum Türkiye Kick Boks Şampiyonası”nda bizlere ve ailesine bu mutluluğu yaşatan değerli hocamız İsmail Necdet Köken ve 57 kiloda Türkiye 3.sü olarak dönenen Mustafa Yıldırım’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

10.07.2019 19:30

2098 Defa Görüntülendi