KİCK BOKS TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ MUSTAFA YILDIRIM’DAN ZİYARET

Carbon Fitnes Kick Boks Takım sporcusu Türkiye üçüncüsü Mustafa Yıldırım, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti .

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Kick Boks Türkiye üçüncüsü Mustafa Yıldırım ve Kick Boks Antrenörü İsmail Necdet Köken’i makamında ağırladı.

08-11 Nisan  2021 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan “6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasına” 57 kiloda full contack branşında katılacak olan ve Çınarcık’ı temsil edecek olan Mustafa Yıldırım ve Antrenörü İsmail Necdet Köken, müsabaka hakkında Belediye Başkanımız Numan Soyer’le sohbet etti.

Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer müsabakada genç sporcuya başarılar dilerek , madalya ile döneceğinden emin olduğunu belirtti.

29.03.2021 19:30