KIBRIS GAZİSİ MUSTAFA HALICI’DAN ZİYARET

Kıbrıs Gazisi Mustafa Halıcılar , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret etti.

Çınarcık sakinlerimizden Kıbrıs Gazisi Mustafa Halıcılar, Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ederek Çınarcık hakkında sohbet ettiler.

Vatan için canını hiçe sayan şehit ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, "Bu vatan için kurşun sıkmış herkes bizim için çok kıymetlidir. Vatan toprağı için şehit olmak, gazi olmak herkese nasip olmaz. Bu milletin çocukları vatanı için gazi olmaya, şehit olmaya her zaman hazırdır. Bayrağımızın huzur içerisinde dalgalanması uğruna gazi olan kıymetlilerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın emrindeyiz." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Kıbrıs Gazisi Halıcılar’a nazik ziyaretinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

03.07.2019 14:00