KAYIP ÇOCUĞU ZABITA EKİPLERİ BULDU

Çınarcık ilçesinde bir anlık dalgınlık sonucu ortadan kaybolan çocuk , Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından bulundu.

İlçe genelinde görev yapan Çınarcık Belediyesi zabıta ekipleri küçük çocuğun davranışlarından şüphelendi. Ekipler tarafından kaybolduğu anlaşılan minik çocuk ailesine teslim edildi.

Kaybolan çocukla yakından ilgilenen zabıta personeli, küçük çocuğa çikolata ve meyve suyu  ikram etti. Yağmurdan ıslanan ve üşüyen çocuğa kendi montunu veren zabıta personeli çocuğu sakinleştirdi .

Bölgedeki güvenlik kameralarının yardımıyla çocuğun ailesini tespit etti. Zabıta Amirliğine  gelen ailesi , minik çocuklarına  kavuşmanın sevincini yaşarken, Çınarcık Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerine de teşekkür etti.

22.01.2018 11:39