KARPUZDERE MAHALLESİ’NE YENİ ÇOCUK PARKI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine Karpuzdere Mahallesi’ne yeni çocuk parkı kazandırılıyor.

Çınarcık Belediyesi Karpuzdere Mahallesi’nde çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla 1536 m2 alan üzerine çok amaçlı çocuk parkı yapılıyor.

Karpuzdere Mahallesi Hafız Mehmet Güzel Camii mevkiinde bulunan 24. Sokak’ta   öncelikli olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, çok amaçlı saha, kamelya ve banklardan oluşan yeşil alan ve ağaçlarla dolu çok amaçlı çocuk parkının fizibilite çalışması yapıldı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve Fen İşleri Müdürümüz Sinem Sakallıoğlu; Karpuzdere Mahallesi’nde yapılacak olan yeni çocuk parkının projesini yerinde incelediler. İncelemeler sırasında Belediye Başkanımız Numan Soyer vatandaşlarla sohbet ederek, yapılacak olan çocuk parkının detaylarını anlattı.

02.03.2021 13:03