İSTİHDAM MASASI BİRİMİ, ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün çatısı altında kurulup kısa zamanda çok sayıda insana iş imkanı sağlayan İstihdam Masası birimi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un, göreve gelir gelmez hayata geçirdiği İstihdam Masası birimi, işsizlere iş imkanı yaratmak için toplantılar düzenliyor.

Birim; Çınarcık Belediyesi’nin Meclis Toplantı Salonunda, Altınova Tersaneler Bölgesinde hizmet veren Ges Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin yetkilileri ile iş arayan vatandaşları buluşturdu.

Birim personelinin de yer aldığı toplantıda,  vatandaşlar firma yetkilileri ile görüşüp uygun pozisyonlara başvurularını yaptılar.

Bu toplantıları yapmaya devam edeceklerinin altını çizen birim yetkilileri; iş arayışı olan vatandaşları, İstihdam Masası birimine müracaat etmeye davet etti.

25.07.2024 12:19