İŞÇİLERİMİZİN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Belediyemizde çalışan işçileri ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.

Toplantıya Belediye Başkanımız Numan Soyer , Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar , işçi temsilcilerimiz Osman Asal ve Yetiş Aras katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Numan Soyer “Bugün Belediye İş Sendikası ile işçi arkadaşlarımızın sendikal haklarının yerine getirilmesi için bir araya toplandık. İşçilerimizin en iyi şekilde işlerine değer katarak çalıştığını biliyor ve işçinin emeğini koruyan, kollayan bir belediyecilik anlayışıyla onlarla çalışmaktan gurur duyuyorum . Görüşmelerimiz sonucunda işçi personelimizin ve kurumumuzun haklarını gözeterek , ortak bir konuda karar alacağız.  Toplu sözleşme görüşmelerimizin işçilerimiz ve belediyemiz için  hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

İşçi Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar’da, sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile sonuçlanacağını ümit ettiğini belirterek, Toplu İş Sözleşmesi görüşme sürecinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

08.11.2019 15:05