İLK KARNE HEYECANINI, BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER İLE PAYLAŞTILAR

Karne almanın sevincini ve heyecanını Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile birlikte yaşadılar.

Elif ile Damla karnelerini aldıktan sonra Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

İki başarılı öğrenciyi makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Numan Soyer,”Bana büyük bir sürpriz yapan Elif ile Damla’nın karne heyecanlarına ortak olduk. Bu iki dünyalar güzeli kızlarımızın başarıları daim olur inşallah. Bu vesile ile 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı sömestri tatilinin tüm eğitim camiasına, öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Yoğun bir çalışma programından çıkan çocuklarımızın hak ettikleri bu tatili doya doya yaşamalarını temenni ederim" diyerek, öğrencilere hediyelerini takdim etti.

20.01.2023 15:26