İLÇE GENELİNDE LARVA İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimince periyodik olarak yapılan larva ilaçlamalarına bir yenisi daha ekledi.

Veterinerlik Hizmetleri ilaçlama birimi ekiplerimiz yaz aylarından önce, ilçede toplum sağlığını tehdit eden karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama çalışmalarına başladılar.

Ekiplerimiz tarafından yaz aylarının başlıca sorunlarından olan sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ilçe genelinde bulunan su birikintileri, çöp konteynırları , yeşillik alanlar ve kanallarda etkin bir ilaçlama çalışması yapıyorlar.

Mahalle muhtarlarından alınan bilgiler ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine mahallelerde ki problemli bölgelere de larva ilaçlama çalışması ekiplerimiz tarafından belli plan ve program çerçevesinde yürütülmektedir.

16.04.2021 13:30