İLÇE GENELİNDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Ekiplerimiz kent merkezindeki rögar kapaklarında gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Belediye olarak halk sağlığına yönelik çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda haşere ile mücadele çalışmalarını devam ettiren Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri personelimiz, larvasit çalışmalarını tüm ilçede aralıksız devam ediyorlar.

Çınarcık ilçe merkezinde ve kırsalda haşere ile mücadele eden Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri ekipleri, rögar, foseptik ve sineklerin üreyebileceği potansiyeldeki yerlerde larva ilaçlaması gerçekleştirdiler. Bunu yanında ekiplerimiz mücavir alanlardaki geri dönüşüm toplama depolarında da ilaçlama çalışması yaptılar.  Çalışmalar sırasında, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı, çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen renksiz, kokusuz ilaçlar ve teknolojik araçlar kullanılmaktadır.

Ekiplerimizin yürüttüğü çalışma ile kara sinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların önlenmesi amaçlanmaktadır. Personelimiz ilaçlama çalışmalarını halkımızın huzuru ve sağlığı için planlanan program çerçevesinde devam edeceklerdir.

05.06.2023 12:47