İLÇE GENELİNDE BULVARLARDA DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde bulunan bulvar ve parklarda düzenleme çalışması yaptı.

Peyzaj park ve bahçeler birimi ile elektrik birimi ekiplerimiz ilçe genelinde bulunan bulvarlarda bakım ve onarım çalışması yaparak , yeşil alanlarımızı güzelleştirdiler.

Ekiplerimiz Taşliman Mahallesi’nde bulunan bulvarda ağaçları ışıklandırdılar , yabani otları temizlediler, çimlerini  biçerek , budama çalışması yaptılar. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Ata Parkın havuzunun bakım ve temizliğini yaparak,  Özgürlük Parkında bulunan yabani otları temizlediler, çimlerini  biçerek , budama çalışması yaptılar. Karpuzdere Mahallesi Üçreisler bulvarında bulunan yabani otların temizliği , çim biçme ve budama çalışmasının ardında ışıklandırmaları yenilendi ve  havuzun bakımı ile temizliği yapıldı. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

11.06.2021 17:00