HASANBABA MAHALLESİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Hasanbaba Mahallesi genelinde parke taşı çalışmalarına başladılar.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Hasanbaba Mahallesi’nde fizibilite çalışmasının ardından sokaklarda parke taşı çalışmalarına başladılar.

Ekiplerimiz Hasanbaba Mahallesinde bulunan tüm sokaklarda kilitli parke taşı ve bordür çalışmalarına başladılar. Toplam 20.000 m² alana ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme çalışmasını tamamlayarak , mahalle sakinlerimizin kullanımına sundu. Hasanbaba Mahallesinde yapılan çalışmaların ardından sokaklar yeni ve modern görünümlerine kavuştular.

Belli bir plan ve program çerçevesinde ekiplerimiz ilçe genelindeki diğer sokaklarda da parke taşı çalışmalarına başlayacaklar.

06.01.2020 12:00

Tüm Projeler İçin Tıklayın