EXPOBEL ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİ FUARINA KATILDIK

Çınarcık Belediyesi olarak 06-09 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen “EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı”nda yer aldık.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , eşi Elif Soyer , Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Şefliği ve Çınarcık işi öğreticisi Bilge Şahin ile birlikte Gaziantep’te düzenlenen “EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı”nda Marmara’nın İncisi Çınarcık’ı tanıtıyoruz.

Gaziantep’te düzenlenen ve 4 gün süren fuarda Çınarcık Belediyesi olarak hazırlanan standımızda Çınarcık’a özgü yöresel ürünler, yapılan projeler ve belediye çalışmaları hakkında  ziyaretçilere bilgiler verilerek, Çınarcık Belediyesi’nin yayınları, hediyelik eşyalar da misafirlere hediye edildi. Fuar alanında Çınarcık’a özgü “Çınarcık İşi” ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

06.10.2021 16:30