ELEKTRONİK SU SAYAÇLARI İÇİN AVANS YÜKLEME

Çınarcık Belediyesi hizmet binasına konulan ön ödemeli su sayaçları için avans yükleme Kiosku, ana hizmet binasında da kentlilerimize hizmet vermeye başladı.

Tatil günlerinde ve belediyenin mesai saatleri dışında su yükleme ihtiyacı duyan kentlilerimizin mağdur olmaması için hazırlanan bu proje ile birlikte Baylan ,  Metlab ve Elektromed akıllı sayaç abonelerine 24 saat hizmet verecek kiosk cihazı ile mesken abone kartlarına su yüklemesi yapılabilmektedir. Elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerimiz % 20 indirimli su kullanmaktadırlar.

Kioskları kullanmak isteyen kentlilerimizin kartlarını makineye takmaları ve dokunmatik ekran üzerinde “yükle” butonuna basmaları yeterli olacak. Böylelikle avans su miktarı karta yüklenmiş oluyor.

17.10.2017 15:53

Tüm Projeler İçin Tıklayın