EKİPLERİMİZ DURAKTA DOĞUM YAPAN KEDİYE SAHİP ÇIKTILAR

Çınarcık’ta gebe bir kedi, doğum anı gelince bir otobüs durağında doğum yaptı.

Çınarcık’ta çevre esnafı tarafından sevilen kedi, doğum sancılarının aniden bastırması üzerine otobüs durağında doğumunu gerçekleştirdi. Çevresinde bulunan vatandaşlara aldırmadan doğumuna devam eden kedi, tek seferde 4 yavru dünyaya getirdi.

Veterinerlik Hizmetlerimize gelen bilgi üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçerek olay yerine geldiler. Veteriner hizmetleri ekibimiz, doğum yapan anne kedi ve 4 yavrusuna sahip çıkarak koruma altına almak için Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdüler.

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Nesrin Fakirullahoğlu tarafından anne kedi ve yavrularının kontrolleri yapılarak, rehabilitasyon merkezinde misafir edilecekler.

Veteriner Hekim Nesrin Fakirullahoğlu, "Kedi doğum sancıları sıkışınca doğum yapabileceği güvenli bir yer bulamadığı için yavrularını otobüs durağında doğurmak zorunda kalmış. Anne ve yavrularının sağlık durumu iyi, bundan sonra bizim himayemizde olacaklar." dedi

18.05.2022 14:04