EBRAR, ZEYNEP NAZ VE SÜRMELİ EFE BEBEKLER ZİYARET EDİLDİ

Huzurla gözlerini Çınarcık’ta açan “geleceğimizin minik fidanları olan” hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ilçemizde yeni doğan Ebrar, Zeynep Naz ve Sürmeli Efe bebekleri ziyaret ederek , hediyelerini takdim ettiler.

İlçemizde ikamet eden Emel  - Serhat Maden ile Gülden – Ahmet Aydın çiftlerinin evlerine tek tek misafir olunarak , bebeklerine mutlu , sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileklerinin ardından ; küçük hemşehrilerimiz için hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Aileler Belediye Başkanımız Numan Soyer’in bebekleri için yazdığı mektup ve sevinçlerine ortak oldukları için Elif Soyer ile ekibine teşekkür ederek, Başkanımız Numan Soyer’e çalışmalarında başarılar dilediler.

19.02.2020 19:00