DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DOLAYISIYLA SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ'MİZDE ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADIK

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’mizde Firuzan Kınal İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Belediye Başkan Vekilimiz Özlem CAN, Belediye Başkan Yardımcımız Ali KIRICI, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürümüz Güler KILIÇ ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Emre TEZAKAR ; Firüzan Kınal İlkokulu öğrencilerini Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde karşıladılar.

Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine gelen misafirlere yapılan çalışmalar ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu hakkında bilgiler verildi.

Bu özel günde öğrenciler kedi ve köpeklerle eğlenceli vakitler geçirip hayvanlara mamalar verdiler.

04.10.2024 16:49